Avslutning i VM i Kina

Norge ble uten medaljer i Åpent VM i Sanya i Kina. Geir Helgemo-Tor Helness vant sølv i lagturneringen Rosenblum Cup med Monaco.

I parfinalene som ble avsluttet på lørdag, var det dessverre ikke så mange norske kvalifisert. Glenn Grøtheim-Ulf Tundal får absolutt godkjent for sin 16. plass i åpen klasse. Rune Hauge-Erik Sælensminde klatret kraftig siste dagen og havnet over middels. Boye Brogeland sammen med Simon Gillis ble # 2 i B-finalen. Mariann Grude-Louise Nilsen spilte finale i dameklassen. Resultater åpen klasse - A-finale. Resultater åpen klasse - B-finale. Resultater dameklassen - Finale.

Nå gjenstår bare parfinalene - åpen, damer og veteran - i Red Bull World Bridge Series i Sanya i Kina. Det var ingen god dag for mange av de norske i dag. Noen kunne imidlertid glede seg over dagens resultater.
Marian Grude og Louise Nilsen kvalifiserte seg greit til finale i damer par etter å blitt # 4 i den tre dagers lange kvalifiseringen. Fem norske spillere kvalifiserte seg til finale i åpent par. Thor Erik Hoftaniska i makkerskap med danske Dennis Bilde ble # 6, Glenn Grøtheim - Ulf Tundal # 21 og Rune Hauge - Erik Sælensminde # 44 i dagens semifinale. Fredag og lørdag spilles parfinalene. Resultatside.

Live sendinger finner du på OurGame som har kjøpt rettighetene til å sende finalene eksklusivt under åpent VM i Sanya.

Monaco med Geir Helgemo og Tor Helness tapte klart finalen i Rosenblum Cup mot et godt polsk lag. Monaco kom bakpå med 62 IMP etter de to første settene i finalen og selv om de vant de to siste settene litt ble det meget klart tap og dermed sølv.