Gratulerer Boye og Espen!

Lag Schwartz med Boye Brogeland - Espen Lindqvist på laget vant i natt Spingold under det amerikanske sommermesterskapet i Las Vegas.

Gratulerer Boye og Espen!

Etter en dårlig første sesjon 7-41 kom Schwartz sterkt tilbake i andre sesjon og vant den hele 61-15. 

Hør seiersintervju med Boye Brogeland på NRK Rogaland.

Natt til 28. juli ble finalen mellom Monaco og Schwartz i Spingold (den mest prestisjetunge turneringen i det amerikanske sommermesterskapet) med nordmenn i aksjon på begge lag.

Geir Helgemo - Tor Helness spilte på Monaco som tok ledelsen etter første sett med 41-7. Boye Brogeland - Espen Lindqvist spiller på lag Schwartz, men de var ikke i aksjon i første sett.

Boye og Espen som stod over første sesjon, spilte glimrende mot Fantoni - Nunes på Monaco i andre sesjon. Når heller ikke Geir Helgemo - Tor Helness hadde noe heldig andre sett ved det andre bordet, ble det stygge sifre for seiersvante Monaco.

I siste sesjon skulle nordmennene spille mot hverandre ved samme bord, og de møtte hverandre med håndtrykk og lykkeønskinger. I siste sesjon var det store spill som ga begge lag mange muligheter, og nok en glimrende sesjon fra Brogeland-Lindqvist hindret Monaco i å ta igjen forspranget. Det ble dermed seier for lag Schwartz med 142-115.

Resultater Spingold.

Mer om Spingold på Snorres blogg.