Ruter- og turneringslederkurs

NBF holdt kurs innen Ruter og turneringsledelse for klubber i NBF Østerdal.

Ruter- og turneringslederkurs

På invitasjon fra NBF Østerdal tok Allan Livgård fra administrasjonen turen til Åkrestrømmen i Rendalen fredag og lørdag for å holde kurs i Ruter og turneringsledelse. Kretsen hadde samlet sammen totalt 12 deltakere fra mange av klubbene. På kurset ble ulike turneringsformer som Monrad, Poengserie, Flere omganger og lagkamp gjennomgått. Deltakerene hadde på forhånd etterspurt akkurat disse turneringsformene for å kunne gi et bedre tilbud i deres respektive klubber.

På lørdag var det tid for å gjennomgå de viktigste lovene og hvordan man skal praktisere disse i klubbene. Etter en kort gjennomgang måtte deltakerene selv til pers i TL-rollespill, en form mange nok synes var ubehagelig først, men samtidig utrolig lærerikt.

Administrasjonen vet det er flere klubber og kretser som gjerne ønsker et slikt kurs, og vi tar gjerne turen til dere! For å ikke måtte besøke 350 klubber er det veldig fint om dere klarer å samle kretsen klubber eller klubbene i et nærområde. Et slikt kurs passer fint for 8-16 deltakere. 

Flere deltakere har omtalt kurset:
NBF Østerdal
Engerdal BK
Koppang BK


F.v Trine Samuelshaug, Frank Foss og Allan Livgård