Studentenes BK nr 7 i Champions Cup (oppdatert)

Etter å ha blitt nr 7 i det innledende gruppespillet havnet Studentene i B-sluttspillet. Her spilte de først semifinale om å spille om 5/6. plassen mot Het Witte Huis mot Nederland. Den kampen tapte de dessverre med 12 imp. Dermed ble det kamp om 7./8.-plassen mot Russian Champions. Her var vårt lag helt overlegne og vant med kalassifre.

Årets utgave av Champions Cup ble vunnet av BC'T Onstein 1 fra Nederland. Laget er identisk med laget som nylig tok sølvmedaljer i VM og vant finalen mot engelske Allfrey. Bronse gikk til Monaco FMB.

I slutten av denne uken spilles Champions Cup – EM lag for nasjonale mestere – i Bucuresti i Romania. Det nederlandske laget som er tittelforsvarere og som tok sølv i Bermuda Bowl i Kina i september, er favoritter. Norge er representert ved Studentenes BK som vant NM klubblag i mai i år.

Torsdag og fredag spiller de 12 lagene full serie som kvalifiserer lagene til sluttspill lørdag (semifinaler og finaler) i tre puljer – for kamp om 1. – 4. plass, 5. – 8. plass og 9. – 12. plass. Spillestart er torsdag kl. 10.00. I kvalifiseringen spilles det 10 spills kamper.