U25 til finale i VM

Norge klar for finale mot Nederland i VM U25 etter et strålende tredje sett i semifinalen mot Polen.

U25 til finale i VM

Polen hadde tatt en klar ledelse etter de to første settene i torsdagens semifinale. Norge var hele 34,5 IMP bak etter halvspilt kamp, men knallspill brakte balanse i regnskapet når 3/4 var unnagjort. I det siste settet tok våre gutter kommandoen fra start og med 21 IMP inn på de tre første spillene greide aldri Polen å komme ajour.
Finalen spilles fredag og lørdag over 6 sett av 14 spill hver. Motstander er Nederland som endte på sjetteplass mens Norge kom på åttende i Round Robin. Det forteller noe om at dette er et langt mesterskap, og det skal utholdenhet til for å prestere helt til slutt. Det er tredje norske finale i VM junior i gjennom tidene. Til nå har Norge "bare" sølv å vise til i VM for junior.

Norges U20 spiller bronsefinale fredag over 4 sett av 14 spill hver mot Frankrike. Også vårt yngste lag har gjort et flott VM og skal kjempe om bronsemedaljer. Ingen av de tre norske lagene var kvalifisert for VM ut fra plasseringene i EM i fjor, men har vist at de var mer enn verdige til å være med VM i Istanbul.