Allerede 39 påmeldte til juniorleiren i Drammen i sommer

 Det er allerede 39 påmeldte til sommerleiren med bridge i Drammen 30. juli - 4. august. Fristen for å få tilbudsprisen på 950,- for leiren er utvidet fram til 19. januar.

Allerede 39 påmeldte til juniorleiren i Drammen i sommer

1/4 av de påmeldte er påmeldt til nybegynnerkurset. Der kan man komme helt uten forkunnskap, og vil få all opplæring fra bunnen av.

Bli med på elleville turneringstilstander

Resten av deltakerne er påmeldt til den delen av leiren der vi spiller turneringer. Der prøver vi alt fra vanlige turneringsformer som parturnering, lagkamp og lynbridge til den aller sprekeste av turneringsformene: Hinderbridge. Hvem vet hvilke hindere som er lagt i veien der, kanskje skal spillet gå motsols, eller at motparten stopper meldingsforløpet midt i en Blackwood-sekvens? Vær forberedt på en av de villeste turneringene i ditt liv, med mye latter og frustrasjon. 

Ledere tar i mot på stasjonen

Alle måltider og aktiviteter utenom bridgen er felles for alle deltakerne. Vi bor på skolen, og alle har med seg liggeunderlag+sovepose.

Vi har deltakere fra hele landet, og alle som ønsker det kan bli møtt på buss/togstasjon som ligger i gangavstand fra skolen leiren skal være på.

Les mer om juniorleiren