Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Bedriftsmesterskapet og velkomstturnering

Samtidig med at NM for dame- og veteranlag ble spilt ble årets Bedriftsmesterskap avgjort. Der deltok åtte lag, og vinnerlaget AXIA bestod av Thomas Feilberg-Jacobsen, Lars Helgesen, Tom Gjøs, Jon Egil Furunes, Gunnar Pettersen og Jørn Fjæstad.

På 2.plass fulgte Posten, Trondheim (Aa, Aa, Langørgen, Helmersen), og på 3.plass Norsk Fiskerinæring AS (Tande, Karlsen, Feness, Kopstad, Jørgensen og Lomsdalen).

Dermed var det altså svært hyggelige tall for helgens arrangement med hele 62 lag totalt i aksjon!

På fredag var det dessuten en velkomstturnering for par hvor spillere fra alle tre klassene deltok, totalt 36 par. Den ble vunnet av Liv Marit Grude og Bodil Nyheim Øigarden med 70% score! På 2.plass fulgte Helen Erichsen-Fiona Brown (England) og på 3.plass finner vi Børre Lund-Johan Finanger.