Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Fete pengepremier i YEH BROS CUP

Det er ikke småpenger lagene i Yeh Bros spiller om. Den totale premiepotten for alle turneringene er 319.500 USD. Selv i trøstepuljen i par er det 3000 USD i førstepremie, og i parturneringen som spilles fredag og lørdag er førstepremien 20.000 USD til paret. I Swiss Teams (Consolation) vil vinnerlaget få med seg 10.000 USD. Det er selvsagt i hovedturneringen YEH BROS CUP de store pengene er. Laget som sikret seg finaleplass akkurat nå (LAVAZZA) er sikret 48.000 USD som er andrepremien. Men det kan jo bli førsteplass også, og spillerne på vinnerlaget får dele svimlende 190.000 USD!

I semifinalen mellom Nederland og Lavazza ledet førstnevnte med 2 IMP ved halvtid, men LAVAZZA snek seg foran mot slutten og vant kampen med 7 IMP. Dermed er de klare for finalen og kan hvile seg i kveld før morgensdagens finale mens tre lag spiller om den siste plassen i finalen. Ett av de lagene er nettopp Nederland som har gått gjennom sluttspillet i A-bracketen uten tap før den siste kampen mot Lavazza, og derfor har de i behold sitt ekstra "liv" og kan meget vel sikre seg revansjeooppgjør mot Lavazza om titlene. De blir en såkalt tre-veis kamp hvor vinneren avanserer. De andre to lagene som kan bli finalelag er Israel og China. Alle disse tre samt selvsagt Lavazza er i "pengene", det er premie til de fire beste av de totalt 28 lagene.

For det norske laget ble Consolation Swiss Teams en nedtur etter glimrende spilling tidligere i uken. Det ble tre strake tap og en plassering i køen i den turneringen. Vi håper spillerne klarer å glemme de siste kampene og finner tilbake til storspillingen tidligere i uken. Da kan det godt bli topp-plasseringer i parturneringen som starter nå snart fredag kveld kinesisk tid og avsluttes lørdag.