Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

"Bursdagsbarnet" kan overnatte på tabelltopp!

Torild Heskje kunne feire bursdagen på gresk restaurant etter nok en strålende dag for damelaget, til tross for at de gikk på sitt første tap i EM, da de tapte med 4 IMP mot Israel i dagens siste kamp. Norge overnatter dermed på tabelltopp, og luken ned til 9. plass er på over 30 poeng!

Det er riktignok lenge igjen av EM, så feiring av medalje og VM-plass får vente til lørdag, mens bursdagen kunne feires i dag med god mat i godt selskap på restaurant!

I morgen venter tabelltoer Sverige i første kamp, som vises på BBO, etter fulgt av Hellas og Tyskland for de norske damene.

 

Veteranlaget har hatt en grei dag. De var uheldig med et par slemspill mot Tyrkia i første kamp, der de tapte med 7 IMP, før de fulgte opp med storseier mot Tyskland og uavgjort mot Irland. Veteranene har et tøft kampprogram fremover, og skal på de 7 neste kampene møte lag som for øyeblikket alle ligger topp 10! I morgen venter Israel, Italia og Polen, men fortsetter de godspillet, kan det bli mye poeng også i disse kampene.

Veteranene var også på den greske restauranten og stemte i på bursdagssang for Torild! Med live musikk var det mulighet for litt dans, og en av veteranene benyttet muligheten til å vise at han kan mer enn å spille kort:

Helge Mæsel og konen Siri kunne høste applaus fra flere bord etter flott dans. Lillebror Roald mente han kunne gjort det enda litt bedre...

Det åpne laget har fått fart på sakene igjen, og har etter en god dag kommet seg opp på 2. plass, like bak Russland. I morgen venter Portugal, Israel (BBO) og Sveits. Det er utrolig jevnt i toppen, og vi går noen spennende dager i møte!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.