VISMA-pris i EM

 

VISMA er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Nå har en av våre EM-deltakere, Nils Kvangraven fått firmaet med på et nytt priskonsept. Firmaet vil dele ut pris til beste  spill utført av en norsk spiller i årets Bridge-EM for nasjonslag i Kroatia som starter søndag 22.juni. Spillerne i både åpen-, dame- og  veteranklassen kjemper om prisen. Spillet må omtales i bulletin, hjemmesider eller gjøres tilsvarende kjent for bridgepublikummet Etter at EM er avsluttet,  tar en jury så ut 3 spill som går til finalen hvor alle norske bridgeentusiaster kan avgi stemme på det spillet de synes fortjener prisen. Avstemningen foregår på  www.kvangraven.no  Her vil også spillerne gis rikelig omtale og juryens  egne kommentarer.

Prisen består av et diplom samt  kr 5.000 til spiller og kr 2.000 til journalist.

Juryen består av  Geo Tislevoll,  Christian Vennerød, Jon Sveindal og Knut Kjærnsrød

 

Firmaet il også stå for pris under VM for juniorer senere i sesongen

NBP - historikk og oppgaver

 

Norsk Bridge Presse ble stiftet tidlig på 80-tallet med Ranik Halle, Arne Hofstad og Tommy Sandsmark som de viktigste "pramdragerne". En viktig oppgave for organisasjonen er å administrere diverse priser ( Jeg publiserer egen artikkel om det )

En av tankene bak å starte en blogg, er å forsøke å få NBP`s virksomhet på nettet mer aktiv og levende. Vi vil lage en del faste spalter som vil komme med relativt jevne mellomrom, i tillegg til å informere løpende om vår virksomhet. Vi vil også prøve å få lokale skribenter til å sende inn stof fra sine regioner, stoff som også kan brukes av andre hvis ønskelig.

Vi er glade for tilbakemeldinger som kan forbdre og utvikle produktet.

Velkommen til Norsk Bridge Presses blogg!

 

Norsk Bridge Presse ( NBP) er en faglig sammenslutning av norske bridgeskribenter. Alle som skriver om bridge i aviser, tidskrifter, bøker, på TV, internett eller i andre publikasjoner, kan bli medlemmer. Vi har også åpnet for at personer med interesse for bridgejournalistikk men som ikke nødvendigvis publiserer bridgestoff, kan bli medlemmer. Medlemskapet koster kr 200 pr år. Organisasjonen vår har som formål å arbeide for å bedre medlemmenes vilkår og arbeidsforhold, få større forståelse i aviser og andre publikasjoner for bridgens betydning som nyhets- og underholdningsstoff, samt å skape større interesse for bridgestoff generelt.