Bridge med en kjendis ble en suksess

Det siste i rekken av NBFs arrangement i jubileumsåret 2007 ble også det mest spesielle.

”Bridge med en kjendis” på Oslo Rica Hotel 4. desember kan ikke betegnes som annet enn en suksess. Kjell Kr. Rike måtte desverre legge opp passkortet få timer før start pga sykdom, så Simen Thorsen fikk i stedet landslagskaptein Sten Bjertnes som makker.

Bridge med en kjendis ble en suksess
Carl I. Hagen blir applaudert av Harald Skjæran - Foto: Svein Erik Dahl/Samfoto


NRK Frokost TV sendte reportasje torsdag 6. dm klokken 06.40 og 08.25. Dette innslaget kan du se på web-TV her.
Introduksjonen starter 4:56 inn i sendinga.


Carl I Hagen, Toralv Maurstad og Ivar Dyrhaug stilte imidlertid opp med sine auksjonsmakkere Nils Tore Stordal, Notodden, Per Hødnebø, Tønsberg og Eivind Sethov fra Oslo. I tillegg representerte Glenn Grøtheim våre verdensmestere fra Shanghai, Marianne Harding våre nordiske damemestere og Erlend Skjetne skolelandslaget. Resten av feltet på fire bord ble fylt opp av representanter for NBFs administrasjon og styre.

Etter en hyggelig innledning med god mat og velkomst fra generalsekretæren var det klart for dyst ved de grønne bord under kyndig ledelse av turneringsleder Tommy Elde.

Etter at de 14 spillene var unnagjort var det ikke uventet Glenn og Erlend som sto øverst på pallen, mens Carl I Hagen og Nils Tore Stordal kapret premien til beste kjendispar. Vi er imponert over kjendisenes innsats, tatt i betraktning at bridgeerfaringene ligger godt tilbake i tid - Toralv Maurstad hadde for eksempel ikke spilt bridge av betydning siden 1946!

Den spesielle turneringen hadde også vakt betydelig interesse i pressen. NRK Frokost-TV var tilstede under hele arrangementet og sender et innslag torsdag eller fredag morgen. I tillegg var SE & Hør på plass samt flere pressebyråer.

Intervju før spillingen starter - Foto: Svein Erik Dahl/Samfoto
Toralv Maurstad i intervju med TV - Foto: Svein Erik Dahl/Samfoto
Toralv Maurstad, Ivar Dyrhaug, Carl. I. Hagen og Glenn Grøtheim
klar for dyst - Foto: Svein Erik Dahl/Samfoto
Konsentrerte spillere - Foto: Svein Erik Dahl/Samfoto
Rune Handal i passiar med Ivar Dyrhaug og Jan Olav Røseng - Foto: Svein Erik Dahl/Samfoto


Knut Kjærnsrød