Folkeavstemning Årets Bridgeildsjel 2018 åpnet

Blant 24 nominerte har juryen plukket ut fem finalister til Årets Bridgeildsjel 2018. Les om finalistene og stem på din favoritt fra nå og fram til 4. juni.

Folkeavstemning Årets Bridgeildsjel 2018 åpnet

Finalistene (i alfabetisk rekkefølge) 

  • Einar Knutsen - Kolbotn BK
  • Eva Hagen - Pass BK
  • Geir Larsen - Stavanger BK
  • Hans Rønning
  • Jan Terje Lofthaug - Fjerdingstad BK/Innspilt BK


Les om finalistene.

24 nominerte, fra 14 kretser

Årets Bridgeildsjel er en pris som engasjerer Norsk Bridgeforbunds medlemmer. Alle nominasjonstekstene vi har fått inn viser en utrolig takknemlighet fra klubbenes medlemmer overfor alle de flotte ildsjelene som legger ned så mye tid og krefter for at bridgeklubben skal være et godt sted å være. 

Folkeavstemning blant NBFs medlemmer avgjør vinneren

Hvem av finalistene som blir kåret til Årets Bridgeildsjel 2018 avgjøres av ren folkeavstemning blant Norsk Bridgeforbunds medlemmer. 1 medlem = 1 stemme, så her vil hver stemme telle. For å stemme må du logge inn oppe i høyre hjørne med medlemsnummer og passord. Klikk "glemt passord" dersom du ikke husker passordet ditt, så får du tilsendt ny passordlenke på e-post. (PS! sjekk søppelpost dersom du ikke får ny lenke ila 1 minutt). Dersom du ikke har registrert e-post på din profil på bridge.no, kan du sende en e-post til bridge@bridge.no for å få tilsendt passord. 

Gå til avstemningen