Norsk bronse i EM for Universitetslag

Trondheim 2 (Erik Berg, Hilde Aas Nøst (coach), Karl Morten Lunna, Fredrik Simonsen, Erlend Skjetne) avsluttet strålende med 64 VP på de tre siste plassene. Dermed sikret de seg bronsemedalje. Vi gratulerer!

Seieren gikk til Wroclaw 1, som passerte Paris etter å ha tatt full pott i siste kamp.
Trondheim 1 endte som nr. 9 etter stortap i siste runde.

Norsk bronse i EM for Universitetslag

Trondheim 2 (Erik Berg, Hilde Aas Nøst (coach), Karl Morten Lunna, Fredrik Simonsen, Erlend Skjetne) slo lederlaget i innbyrdes oppgjør i EM for universitetslag, men vant ikke stort nok de andre kampene, og er falt ned på en 4. plass. Det har imidlertid tettet seg til i toppen, og med tre kamper igjen å spille kan alt skje.

Torsdag 8. oktober

Etter 13 av 21 kamper er spilt, ligger Trondheim 2 (Erik Berg, Hilde Aas Nøst (coach), Karl Morten Lunna, Fredrik Simonsen, Erlend Skjetne) på 2. plass. Formiddagskampen torsdag vises direkte på BBO.

Norge har to lag med i EM for Universitetslag som startet søndag. Trondheim 2 startet med å knuse byrivaleneTrondheim 1 (John Vegard Aa, Petter Eide, Hilde Aas Nøst (coach), Allan Livgard, Tor-Ove Reistad) 24-6 i innbyrdes oppgjør i første kamp. Trondheim 1 har etter en trå start kommet seg opp på 6. plass. Ingen av de norske lagene har møtt lederlaget fra Polen, og det kan være både en fordel og en ulempe. Det gjenstår kamper både torsdag og fredag, før det hele avgjøres lørdag. Det hele vises direkte på BBO.

 

Trykk på bildet for å komme direkte til mesterskapssidene.