Tankesportlekene - Kina!

Laget i U-28 så ut til å tape finalen mot Polen, idet de lå 47,3 IMP bak før de siste 16 spillene. Men etter en fantastisk opphenting ble det gull til Erik Eide - Fredrik Simonsen, Jørn Arild Ringseth - Sverre Johan Aal og Lars Eide (kaptein). Vi GRATULERER!! Sifrene ble 118,7-116.

Vi gratulerer U-26-laget med bronsemedaljer. Laget slo Taiwan 126-95 i bronsefinalen. Flott innsats av Erik Berg - Espen Lindqvist, Ivar Berg - Tor Ove Reistad, Petter Eide - Allan Livgård, Sven-Olai Høyland (kaptein) og Olav Ellestad (coach).

Tankesportlekene - Kina!


U28-vinnerne, f.v.: Lars Eide (kaptein), Sverre Johan Aal, Erik A. Eide, Jørn Arild Ringseth og Fredrik Simonsen

Semifinalen mot Italia ble en traurig opplevelse for laget i åpen klasse. Etter å ha tapt det første settet klart og de neste fire settene knepent, lå de under med 99 IMP. Laget så da ingen grunn til å gjennomføre de siste 16 spillene, og ga opp kampen mot overmakten. I dagens bronsefinale kom laget tilbake, og slo Tyskland 93-56. Det ble således bronsemedalje. Vi gratulerer Glenn Grøtheim-Ulf Håkon Tundal, Geir Helgemo-Tor Helness, Jørgen Molberg-Terje Aa, Sten Bjertnes (kaptein) og Inger Hjellemarken (coach) med en flott plassering!

Høstens store høydepunkt nærmer seg og vi har vel alle Shanghai og Bermuda Bowl i fjor høst friskt og lystelig i minne.

Nå gjelder det World Mind Sports Games i Beijing som begynner fredag 3. oktober og hele 40 av våre fremste kvinner og menn er på vei til Østens rike. NBF deltar med lag i 5 klasser og dette er den største representasjonstropp i forbundets historie.

Tankesportlekene er de første i sitt slag og IMSA (International Mind Sports Association) arbeider hardt sammen med IOC for at tankesport skal få olympisk status senere. Lekene finner da også sted i Olympiaparken og det ventes over 3.000 deltakere.

Christian Vennerød er på plass og vil sende daglige rapporter fra begivenhetene. OL bloggen er nå lagt ut og du finner den i boksen på høyre side her på NBFs hjemmesider. Her vil du finne oversikt over neste motstander, våre plasseringer, hvor langt det er frem til kvalifiseringsplass og rykende ferske reportasjer.

Ingen skal forlange The triple, men vi her hjemme gleder oss og håper på gode prestasjoner. Vi ønsker alle vår deltakere God reise og Stor fornøyelse!