To par tatt ut til EM nasjonslag

Norsk Bridgeforbund har tatt ut to av parene til EM for nasjonslag 2018 åpen klasse i Ostende, Belgia. Etter at landslagssjef Christian Vennerød fikk klarsignal fra Nils Kvangraven og Ulf Tundal om satsing på landslaget, har Vennerød tatt ut to par til EM til sommeren: 

To par tatt ut til EM nasjonslag
  • Boye Brogeland, Flekkefjord – Espen Lindqvist, Arendal
  • Nils Kvangraven, Kristiansand – Ulf Tundal, Sundalsøra

Merittlistene til disse fire spillerne er lange for alle sammen. Her er noen høydepunkter.
Brogeland/Lindqvist: Dette har vært Norges ankerpar i de siste Europamesterskapene. De spilte sammen på det norske laget som vant EM for nasjonslag i 2008. Sist sommer vant de Spingold som er kanskje det mest prestisjefylte amerikanske lagmesterskapet, på lag Diamond.

Kvangraven/Tundal: Det er ikke så lenge de har spilt sammen, men allerede i deres første sesong vant paret 1. divisjon på laget Møre & Romsdal og var også helt i toppen på butleren. Ulf Tundal spilte på det norske laget som vant VM i 2007 og som også tok bronse i World Mind Sports Games i 2008. Nils Kvangraven har representert Norge i EM nasjonslag en gang nemlig i Kroatia i 2014. Nils spilte på det vinnende norske laget som vant EM junior (U26) i 2000. Han har ellers en rekke gode resultater sammen med Terje Lie.

Det norske laget vil bestå av tre par, og det tredje paret vil bli tatt ut etter andre helg av 1. divisjon.