Norge i Yeh Bros Cup

Boye Brogeland - Espen Lindqvist, Terje Aa - Allan Livgaard er Norges lag i invitasjonsturneringen Yeh Bros Cup i Japan. Turneringen startet mandag 3. juli.

Turneringen kan følges live på BBO. Sendeskjema BBO.

Lagene som inviteres til turneringen hans er i den ypperste verdenseliten. Det Japanske Bridgeforbundet står som arrangør for turneringen, men turneringens karismatiske sponsor, Mr Yeh, har helt klart en finger med i spillet i reglene: "The top 15 teams, not including the pre-seeded number one seed, the Yeh’ team, will advance to the Knock-out phase of the tournament."

Etter ei svak avslutning på kvalifiseringa, endte Norge på 9. plass, og den nedre halvdelen av sluttspillet.
Laget vant de to første cupkampene, og gikk dermed videre til det første av to 3-lagsmøter på veien til en eventuell finale.
I det første 3-lagsmøtet møtte de "BulGer" og "Pepsi". De slo BulGer, men tapte mot Pepsi. Da Pepsi også vant kampen mot BulGer, var det over og ut for våre gutter.
Helgemo-Helness på "Monaco" vant sitt 3-lagsmøte, og spiller et nytt 3-lagsmøte torsdag ettermiddag. Vinneren der møter "Kokish" i finalen.