13 norske par til semifinale i EM par

I alt 13 norske par (hvis vi inkluderer GeO Tislevoll som spiller med Ivar Berg) kvalifiserte seg for semifinale i EM par i Ostende. Kvalifiseringen var ferdigspilt nå i kveld. Best av de norske ble Per Erik Austberg - Jan Tore Berg på sjetteplass med en score på 57,84 %. Noe av resultatet tar parene med seg til den 100 par store semifinalen - carry over - som går over 50 spill.
I morgendagens bulletin så gis det et lite håp for spill i semifinalen for de som kom nærmest de 94 første i kvalifiseringen da det er ganske sikkert at ikke alle skal spille semifinale. Spillere som er opptatt med enten damer par eller veteran par. Resultatsiden.

13 norske par til semifinale i EM par

Etter en heller dårlig lagturnering for de norske i Åpent EM i Ostende, har våre spillere virkelig reist seg i kvalifiseringen i EM par. Etter seks sesjoner ligger mange norske par godt plassert til å ta seg til semifinale. I alt 15 norske par (der i blant Ivar Berg – GeO Tislevoll, New Zealand) er blant de 94 parene som går videre fra kvalifiseringen, men det gjenstår fortsatt fire sesjoner (de holder på med sesjon 7 av 10 nå). Lars Arthur Johansen – Gjermund Rekstad leder med 60,21 % med de resultatene vi har så langt.