Damene satser mot EM

Tormod Røren overtok som landslagskaptein for damelaget etter Allan Livgård, 1. november. Han har benyttet tiden godt og fått på plass et opplegg med fire samlinger før EM for nasjonslag som starter i siste halvdel av juni. Den første samlingen kommer allerede første helgen på nyåret i forbindelse med Nyttårscupen i Letohallen – lagturnering (mer info lenger ned).

Lyngdal/Lindesnes blir base for de tre neste samlingene som ikke bare er åpne for landslagstroppen for damer, men også for de andre landslagene. Gaute Ubostad stiller med gratis innkvartering i leilighet for våre landslagspar i åpen klasse, dameklassen, U25, U20 og Jenter U25. Stor takk til Gaute for dette flotte tilbudet!

 

Damene satser mot EM

 

EM i Opatjia, Kroatia

I 2014 er det EM for nasjonslag som er det store målet. EM går i Opatija i Kroatia 21. juni – 2. juli. Lagene til EM vil bli tatt ut i begynnelsen av mars. Før det vil det bli tatt ut en landslagstropp både i dameklassen og åpen klasse innen utgangen av januar. Første samling er 3. – 5 januar i forbindelse med Jessheim BKs nyttårscup – lagturnering over to dager med bruk av skjermer for de 24 øverste bordene.


Landslags samling damer og jenter
Første samling på dame-/jentesiden avholdes i forbindelse med Nyttårscupen i Letohallen. Både faste par og enkeltspillere er velkommen til å delta. Oppmøte fredag 3/1 kl 1800 for de som rekker det. Det blir en uformell samling om kvelden hvor de som ønsker det kan spille velkomst turneringen fra kl 2030. Ellers vil vi satse på en uformell sosial stil denne helgen hvor alle som har noe å bidra med, enten bridge faglig eller sosialt, vil få anledning til det. Landslagskapteinen for damer vil være tilgjengelig på hotellet fra ca kl 1400 den 3/1 og gjennom hele helgen for samtaler med de som måtte ønske det.


For damene gjelder følgende:
Både dameparene og enkeltspillere fristilles til å danne lag til turneringen med hvem de måtte ønske også mix, men de som satser mot EM 2014 bør stille med aktuell dame makker om mulig.

Andre samling er i Lyngdal 26/2-3/3 2014 på Rosfjord Strandhotell . En av disse to samlingene er obligatoriske for par som ønsker å satse mot EM 2014. Landslagstropp for damer 6(7) par, som i hovedsak vil være grunnlag for uttak til EM 2014, blir tatt ut i løpet av januar 2014. Uttak til EM blir foretatt senest etter NM damer 8-9/3 2014. De tre parene som blir tatt ut må stille på samling enten i påsken eller pinsen. Disse blir holdt på Lindesnes Havhotell.

Vi ønsker at så mange som mulig satser på å kapre en landslags plass enten nå eller i fremtiden. Derfor oppfordrer vi alle som ønsker å utvikle seg om å delta på flest mulig av våre aktiviteter i 2014.

Mer info om de 3 siste samlingene blir publisert i mail og på NBFs sider så snart detaljene er klare. Det er lov å delta på samlingene selv om det bare er for å utvikle seg og samtidig kunne være en god treningsmotstander.