Fakturering av nye medlemmer i 2013

I løpet av desember vil alle våre medlemsklubber motta en faktura for registrerte nye medlemmer siden januar 2013.

Fakturering av nye medlemmer i 2013

Mange av våre klubber har etterlyst faktura fra NBF for nye medlemmer som har kommet til i løpet av året. Beklageligvis har vi per i dag ikke gode nok systemer for medlemsadministrasjon, slik at alle nye medlemmer må faktureres manuelt ved å sammenligne medlemslister fra ulike datoer. Vi er nå i ferd med å avslutte en manuell gjennomgang av alle medlemslister. Alle klubber med registrerte nye medlemmer i år vil deretter få tilsendt faktura basert på antall nye medlemmer innmeldt etter 12.1.2013.

Vi vil også foreta en manuell gjennomgang av uttrekk fra databasen over ikke-medlemmer som har spilt minst tre ganger i klubb dette året. De det gjelder vil bli meldt inn som medlemmer, og faktura sendt til aktuell klubb. Også dette vil skje i løpet av desember.

Fra januar 2014 vil vi ha på plass en ny database, som vil forenkle våre rutiner. Vi vil neste år legge opp til at klubbene vil bli fakturert for medlemskontingent i januar (basert på oppdatert medlemsliste), og  deretter motta faktura for registrerte nye medlemmer i april, august og november. Innmelding av ikke-medlemmer som har spilt minst tre klubbkvelder vil også skje fortløpende.

Vi beklager at våre medlemsklubber har ventet og etterlyst faktureringen av nye medlemmer, som utgjør et viktig bidrag for å finansiere driften av NBF.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, og ikke minst til å få på plass bedre systemer og rutiner for medlemsadministrasjon fra januar 2014.

Knut S. Brinchmann
generalsekretær
Harald Berre Skjæran
fagsjef