Gratulerer Heimdal BK (oppdatert)

Heimdal BK 1 med Erik Berg - Geir Helgemo, Glenn Grøtheim - Lars Arthur Johansen og Allan Livgård - Terje Aa vant årets finale i NM for klubblag. NBF gratulerer også Vikersund BK med sølv og Bergen Akademiske BK med bronse.
Heimdal BK 1 var suverene og hadde vunnet før siste runde (i praksis en kamp tidligere til og med). Laget vant alle kamper (tapte bare to halvrunder) og hadde et gjennomsnitt på drøye 15,4 VP pr kamp. Allan Livgård - Terje Aa vant butleren helt klart med 1,0 IMP pr spill i snitt.

Gratulerer Heimdal BK (oppdatert)

For en fyldig og utmerket reportasje med resultater, spill og bilder se Snorres reportasje på live.bridge.no. Bridgekameratene med Tor Inge Iversen i spissen stod for et godt gjennomført arrangement. Her er hva Snorre rapporterer: Da skulle det gjenstå ikke mye mer enn å takk arrangøren Bridgekameratene med Tor Inge Iversen i spissen for et godt gjennomført mesterskap. Spillerne hadde ikke annet å tenke på enn å komme på tida og så ta så mange stikk som mulig i så gode kontrakter som de klarte å melde seg fram til. Alt annet tok arrangøren seg av.

Gullmedaljører - Heimdal BK 1:

F.v: Terje Aa, Erik Berg, Geir Helgemo, Lars Arthur Johansen, Einar Asbjørn Brenne (kaptein), Allan Livgård og Glenn Grøtheim

Sølvmedaljører - Vikersund BK:

F.v: Øyvind Saur, Tormod Røren, Lars Allard, Vidar Smith, Håvard Jensen og Sigurd Evjen

Bronsemedaljører - Bergen Akademiske BK:

F.v. Tor Bakke, Magne Eide, Sven Olai Høyland, Jim Høyland og Christian Bakke