Har du glemt å melde på lag?

Høstens to store bridgebegivenheter, NM for klubblag og Seriemesterskapet, nærmer seg med stormskritt. Påmeldingsfrist til NM for klubblag er 1. oktober 2013. Påmelding (følg lenken). Husk du må være innlogget for å melde på lag til NM klubblag!
Det er samme frist for kretsene for påmelding av sine lag til Seriemesterskapet. Dersom det er ledig plass, vil det også være mulig å melde på lag etter det.

Har du glemt å melde på lag?

NM klubblag

Klubben kan stille med så mange lag en vil, med så mange spillere dere vil pr lag (maks 5 ulike spillere pr kamp). Alle er garantert minst to kamper. Bli med på årets triveligste og mest spennende turnering der alle har en sjanse. Vi håper alle stiller med minst ett lag. Cup er cup!

Informasjon finner du på http://bridge.no/Turneringsweb/NM-for-klubblag

Opplegget i NM for klubblag er som de siste par årene, med en endring. En del av de beste lagene vil bli seedet, og komme inn først i tredje runde. Detaljene her avhenger av antall lag som melder seg på.

Seriemesterskapet

1. – 3. divisjon
Intakte lag (minst halvparten av laget fra i fjor) i 1.-3. divisjon, må melde seg på til kretsen innen 25. september. Påmelding vil si å betale startkontingent til kretsen og melde fra til kretsen om hvem som spiller på laget.
I 1. - 3. divisjon kan hvert lag bestå av inntil seks spillere.

4. divisjon
Fri påmelding til 4. divisjon. Fint om klubblederne kan hjelpe klubbens medlemmer å danne lag. I 4. divisjon er det ingen begrensning på hvor mange spillere som kan benyttes på hvert lag. Puljene settes opp geografisk med (5)6-12 lag pr. pulje.
Påmelding av lag til 4. divisjon foretas ved skriftlig påmelding til kretsen og innbetaling av startkontingent til kretsen innen 25. september 2013. Kretsen sender skriftlig påmelding til NBF senest 1. oktober 2013. Kretsene skal rangere de påmeldte lagene. Husk å oppgi fullt navn på alle spillere, samt klubb, lagleder og adresse.Samtlige lag påmeldt til 4. divisjon innen fristen vil få plass. Startkontingent faktureres etter første spillehelg.

NB! Det tas i mot påmeldinger til 4. divisjon så nært inntil første spillehelg som det er praktisk mulig å håndtere, dersom det er ledig plass i aktuell pulje.

Informasjon om Seriemesterskapet finner du på http://bridge.no/Turneringsweb/Seriemesterskapet og på http://www.bridge.no/Turneringsweb/Seriemesterskapet/2013-14/Oppsett-SM-2013-14.