Medlemskontingent 2016

De klubbene som ikke alt er i gang, bør nå starte innkreving av medlemskontingent for 2016.

Medlemskontingent 2016

Oppdatering av medlemsregisteret bør være komplett innen 31.12.15. Vi tar ut fakturagrunnlag for fakturering av kontingent 14.1.16, så endringer t.o.m. 13.1.16 blir hensynstatt. Alle som står som medlem på faktureringstidspunktet vil det bli fakturert medlemskontingent for 2016 for. Hvis noen ikke har betalt da, og klubben ikke kan være helt sikker på at vedkommende skal være medlem i 2016 - meld spilleren ut før vi fakturerer. På den måten unngår vi senere krediteringer.

Vi benytter anledninga til å minne om at kontingentsatsen i henhold til vedtak på Bridgetinget 2014 øker fra kroner 200,- til kroner 220,- i 2016.
Lisens øker fra kroner 500,- til kroner 550,-
Lisensplikt gjelder fortsatt for de som spiller 1. og 2. divisjon, samt NM-finaler for par og lag.

Hovedklubb
Man betaler medlemsavgift til NBF kun en gang selv om man er medlem av flere klubber. Faktureringa skjer via hovedklubben. De som er medlem av flere klubber må eventuelt betale klubbkontingent til de ekstra klubbene de er medlem av, men dette er et forhold mellom den enkelte klubb og det enkelte medlem. Ønsker man å skifte hovedklubb må det gjøres ved å henvende seg til NBFs administrasjon.

Unngå doble medlemsnumre
Vi vil også benytte anledninga til å komme med et par presiseringer angående innmelding av medlemmer.Vær oppmerksom på forskjellen av å melde inn en spiller som allerede har et medlemsnummer i kraft av å være/tidligere ha vært medlem i NBF, og det å melde inn et nytt medlem. For å unngå doble medlemsnumre er det viktig at de som allerede har et nummer får medlemskapet sitt knyttet til det eksisterende nummeret. Nye medlemmer trenger å få generert nytt medlemsnummer.

På klubbadministrasjonssidene bruker man valget "Melde inn/ut medlem" for å melde inn et medlem som allerede har et medlemsnummer, mens man bruker "Opprett nytt medlem" for å melde inn en spiller som aldri tidligere har vært medlem av NBF. Et lurt tips kan være å søke etter spilleren under "Melde inn/ut medlem" dersom man er usikker på om vedkommende har et medlemsnummer fra før.

Medlemskategorier
Det finnes tre typer medlemskap.
- Standard: den vanligste medlemskapsformen som gjelder for de fleste. Kroner 220,-
- Junior: Man er junior til og med det året man fyller 25 år. Kroner 100,-
- Introduksjonsmedlem (I-medlem): Nye spillere som aldri før har vært medlem kan meldes inn som I-medlem de to første årene. Kroner 100,-

Det er spesielt viktig at alle som er 25 år eller yngre meldes inn som juniorer, blant annet med tanke på at NBF skal kvalifisere til å motta offentlige midler.

Oppdatering av persondata
Vi ønsker at det parallelt med inn- og utmelding av medlemmer foretas en oppdatering av persondata. For mange medlemmer mangler det opplysninger om adresse, fødselsdato, E-postadresse og mobiltelefon. E-postadresse og mobiltelefon er viktig for at vi (NBF sentralt, kretsene og klubbene selv) skal kunne kommunisere med medlemsmassen vår, så det er viktig at disse opplysningene er korrekte.

Vær oppmerksom på at medlemmer som ikke ønsker at E-postadresse og telefonnummer skal være synlig på klubbenes, kretsenes og NBFs hjemmeside, selv kan velge å skjule disse opplysningene fra sin profil. Det kan de gjøre ved å logge seg inn og markere i profilen at opplysningene skal være skjulte.

For å få passord til innlogging, må en korrekt E-postadresse være registrert i NBFs database, og denne E-postadressen må benyttes når man ber om passord.

Medlemslister med persondata er sendt til klubbene per e-post, og kan også hentes ut fra klubbamdinistrasjonssidene.

Diverse nyttige lenker
Oppdatering av data foretas på Klubbadministrasjon (http://klubb.bridge.no). Hvis klubben mangler innloggingsinformasjon kan denne fås fra NBF (ruter@bridge.no ).

Kretsenes og NBFs kontingentsatser for 2016 finnes på NBFs hjemmeside.

Dersom noen har problemer med å oppdatere medlemsregisteret på egen hånd kan vi være behjelpelige med dette dersom dere sender oss ferdig utfylt medlemsliste med komplett oversikt over hvem som skal være medlemmer i 2016. Eller dere kan få hjelp ved å kontakte noen av oss i administrasjonen.