Meld deg på NBF Organisasjonsdager - vårens vakreste eventyr

5. og 6. april arrangeres NBF organisasjonsdager på Rica Gardermoen hotell. Treff og bli inspirert av likesinnede fra hele landet. Fyldig program om alt fra rekruttering, Ruter, støtteordninger og EM2015.

Meld deg på NBF Organisasjonsdager - vårens vakreste eventyr

Programmet er ferdig, med dyktige foredragsholdere på alle poster. Tema er valgt ut fra evalueringen av fjorårets organisasjonsdager, med hovedfokus på ruter og rekruttering. Vi er spesielt glade for å ha med oss Årets Bridgeildsjel 2013, Bjørn Svela, som vil snakke om trivsel og rekruttering i klubben.

Påmelding

Ruterkursene blir nivådelt og oppgavebasert

Legg merke til at Ruterkursene blir oppgavebasert, der man velger gruppe ut fra hvilken oppgave/turneringsform man har behov for i klubben. Denne sesjonen passer alle, fra de helt uten forkunnskap i Ruter til avanserte brukere.

Klubbregnskapet - frister, muligheter og støtteordninger

Momskompensasjon har vært debattert de siste månedene, og dette og andre støtteordninger vil bli tatt opp under temaet "klubbregnskapet og støtteordninger". Vi anbefaler klubbens kasserer å komme på organisasjonsdagene for å få med seg dette.

EM på hjemmebane - Tromsø 2015

Rune Kufaas, prosjektleder EM2015, får åpne organisasjonsdagene. Vi har store forventninger til mesterskapet på hjemmebane, og håper å få svar på spørsmål som: Hvem kan spille i EM2015? Hva koster det å delta? Hva kan EM2015 tilby spillere i min klubb? Hva kan vi som frivillige bidra med?