Mix i Åpent EM

Den første uken i åpent EM stod det mix par og lag på programmet. Vi fikk ingen norske medaljer, men norske par og lag var med og kjempet i toppen i begge mesterskapene. Det ble tap i bronsefinalen i mix lag for ”TROLL” med ekteparene Brogeland og Erichsen.
Gunn og Tor Helness aspirerte til en medalje i mix par, men en dårlig sistesesjon ga femte plass. Resultatsiden.

Mix i Åpent EM

Etter en litt skuffende avslutning ble det femte plass på Gunn og Tor Helness i mix par mens Tonje og Boye Brogeland ble nr 16. Gunn og Tor lå på tredjeplass før siste sesjon. Resultater finale.
Dette var de eneste parene med norske innslag som kvalifiserte seg til finale i mix par. Marianne og Egil Homme kom på plassen bak finale da de ble nr 53 i kvalifiseringen. Resultater kvalifisering.

De norske lagene i mix lag var med å sette sitt preg på resultatlisten uten helt å lykkes i de avsluttende rundene. Laget ”TROLL” med ekteparene Tonje og Boye Brogeland og Helen og Espen Erichsen var med og kjempet om medaljer, men maktet ikke å bedre sin plassering fra Swissen og ble nr fire etter tap mot ”SCHALTZ” (dansk/svensk lag) i bronsefinalen. Resultater Swiss etter 13. runde (de fire beste til kamp om medaljer). Finaler.
”HAUGE” med Anna Malinowski og Rune Hauge på laget i tillegg til et bulgarsk og polsk par ble nr fem etter en meget sterk avslutning på Swissen. ”HELGENESS” med Gunn – Tor Helness og Tone Torkelsen Svendsen – Geir Helgemo tok sjuende plassen. Resultater Swiss etter 15. runde (resultatliste for plasseringer fra fem og nedover).