Nordisk mesterskap på Island

Nordisk mesterskap for damer og åpen klasse spilles i Keflavik utenfor Reykjavik på Island i helgen. Norge deltar selvsagt med lag både i dameklassen (4 deltakende lag) og åpen klasse (6 deltakende lag).  Spillestart er kl. 12.00 (10.00 lokal tid) fredag. Mesterskapet avsluttes søndag ettermiddag.
Nordic Teams Championships 2013. BBO overføringer.

Norge i forsvarsposisjon?

Nordisk mesterskap på Island

Norge er tittelforsvarer fra 2011 i åpen klasse, mens damene våre tok sølv i Sverige. Dette gjorde at Norge også vant NBU trofeet til beste nasjon i begge klasser. Går en tilbake til mesterskapet i Finland i 2009 så vant Norge i begge klasser så vi har litt å forsvare.
Formatet er forskjellig for de to klassene. I åpen klasse er det 6 deltakende nasjoner: Danmark, Finland, Færøyene, Island, Norge og Sverige.  Det spilles dobbel Round Robin (serie) – i alt 10 kamper for hvert lag. Det er 16 spills kamper uten bytte. Det norske laget består av:
Espen Erichsen – Erlend Skjetne
Allan Livgård – Terje Aa
Svein Gunnar Karlberg – Kurt Ove Thomassen
Christian Vennerød, npc
Oversikt over alle deltakere med bilder og systemkort i åpen klasse.
Dameklassen som består av fire lag: Danmark, Island, Norge og Sverige spiller en innledende Round Robin (i alt 6 kamper) med 16 spills kamper uten bytte. De to beste lagene fra RR spiller finale, og nr. 3 og 4 fra RR spiller bronsefinale. Begge finalene spilles som 4 sett av 16 spill. Det norske laget består av:
Ann Karin Fuglestad – Marianne Harding
Stine Holmøy – Gunn Tove Vist
Sølvi Remen – Siv Thoresen
Per Bryde Sundseth, npc
Oversikt over alle deltakere med bilder og systemkort i dameklassen.