Nye utvalg i NBF

Som en del av arbeidet med å utvikle og fornye forbundet, besluttet Styret i fjor høst  å endre utvalgsstrukturen slik at vi får færre, men mer effektive utvalg.

De nye utvalgene er nå operative og arbeidet er samlet i:

Utvalg for turnerningsvirksomhet - leder Sigmund Ivar Bakke
Utvalg for internasjonal virksomhet - leder Heidi Berre Paulsen
Utvalg for medlemskontakt - leder Eva Flått

Nye utvalg i NBF

Utvalget for turneringsvirksomhet er en videreføring av det gamle TMU, men får nå også ansvar for lovsaker og festivalen.
 
Iutvalget for internasjonal virksomhet vil Heidi Berre Paulsen få med seg landslagskapteinene, og foruten landslagene vil utvalget fokusere på spillerutvikling og vårt internasjonale samarbeid i NBU, EBL og WBF.

Det nye utvalget for medlemskontakt vil få omfattende oppgaver innen rekruttering og opplæring, samt skal bedre kontakten mellom klubber, kretser og forbund.

De tre utvalgene er oppnevnt av og rapporterer til Styret i NBF samtidig som de vil ha et tett og nært samarbeid med forbundskontoret. Ved kontoret har hvert utvalg en dedikert saksbehandler slik at arbeidet kan utføres så rasjonelt som mulig. Utvalgene vil rimeligvis samarbeide tett siden det er flere områder i vår virksomhet som griper inn i hverandre.

De tidligere utvalgene som var nedsatt av Styret er dermed nedlagte og Styret sender en hjertelig takk til  alle for alt godt arbeid som er utført.

Sigmund Ivar Bakke

Heidi Berre Paulsen

Eva Flått