Nyheter fra styremøte i helgen

Styret i NBF har i helgen 28. - 29. august hatt styremøte på Gardermoen og blant annet besluttet å tilsette ny generalsekretær for NBF. 

Nyheter fra styremøte i helgen

Styret i NBF har valgt å tilsette Allan Livgård som ny generalsekretær i NBF, i første rekke i en 3-årig åremålstilling. 

Allan Livgård har fungert som konstituert generalsekretær siden mars. Styret i NBF er fornøyd med jobben Allan har gjort og er sikker på at han er den rette kandidaten til å lede NBF i årene fremover.

Styret har også fått en foreløpig rapport om den økonomiske statusen for EM i Tromsø. Det gjenstår fortsatt litt arbeid før et revidert prosjektregnskap kan presenteres. 
Den foreløpige rapporten viser at dette gikk bra og at NBF ''lander på beina'' økonomisk. Selve prosjektregnskapet vil bli negativt, men forventet ekstra mva-kompensasjon i 2016 vil antas å bringe resultatet i balanse.

Styret ser seg veldig godt fornøyd med resultatet og selve gjennomføringen av europamesterskapene, og vil særlig fremheve den innsatsen som de frivillige, Inger Hjellemarken, Rune Kufaas, Allan Livgård og resten av forbundskontoret har nedlagt. Takk for innsatsen!