Problem med påmelding til EM

Problemer med flytting av par/lag fra NBFs påmeldingsløsning til EBLs gjør at enkelte foreløpig ikke vises som påmeldt.

Problem med påmelding til EM

For å kunne ta i mot påmeldinger til EM i Tromsø på et tidlig tidspunkt og med rabatt til de som var tidlig ute laget NBF en egen påmeldingsløsning til EM. Etter 1. mars ønsket EBL å ta over alle påmeldinger direkte i sitt system, og i denne overgangen har det oppstått visse problemer. 

Dette medfører at mange ikke finner sin påmelding på EBLs visning over påmeldte, og dette skyldes to ting:

  • Laget/paret var ikke komplett påmeldt i vår løsning
    EBLs systemer godtar bare påmelding av komplette par eller lag med 4-6 spillere. Dette medfører at ikke fullstendige påmeldinger ikke vises hos EBL
  • En eller flere spillere i paret/laget ikke finnes i EBL databasen fra før av
    EBL kan bare registrere spillere som finnes i deres database. Opplysningene som ble oppgitt i "NBFs påmeldingsmodul" dekker egentlig alt dette, men EBL har ikke fått til å importere dette. Dermed må spillere som ikke finnes i EBLs database manuelt legges inn. Dermed kan også påmeldinger med komplette par/lag (ref. punktet over) "ikke" være komplette siden en eller flere av spillerene ikke er registrert i databasen.

Vi har en komplett oversikt over hvem dette gjelder, så vi vil i løpet av uken sende alle dette gjelder en epost om hvordan man får komplettert påmeldingen. Om du mangler, og ikke har mottatt en slik epost i løpet av uken (6. - 10. april), vennligst send NBF en epost.

D
et fungerer dessverre ikke lenger å komplettere par/lag via NBFs påmeldingsmodul.

Vi beklager på det sterkeste problemene som har oppstått, men jobber hardt for å løse dette.