Resultater fra første helg i SM 1.-2. divisjon

Da er første divisjonshelg i seriemesterskapets 1.- og 2. divisjon i Letohallen unnagjort.

Selve arrangementet ble utmerket gjennomført av en dyktig stab ledet av Ronny Korsmo. Per Nordland, Oddmund Midtbø og Markus Bruno gjorde som alltid en flott jobb som turneringsledere. Stor takk går også til BBO-operatørene Liv Marit Grude og Geir Harnes, Stian Jensen som Ruter-ansvarlig og Kristian Stensgård som dublør.

Resultater fra første helg i SM 1.-2. divisjon

I 1. divisjon har det så langt vært en maktdemonstrasjon uten like av Rogaland 1 (Hauge). Med både Geir Helgemo, Tor Helness og Boye Brogeland / Erik Sælensminde på laget, regnet vel de fleste med at laget kom til å være helt der oppe, men 100 VP på seks kamper er fantastisk. Møre og Romsdal 1 (Lie) følger på andreplass, mens Vest-Agder 2 (JS Hansen) troner på tredje.
I 2. divisjon avd. A er det jevnt mellom Åselid (Salten 1) og Holmbakken (Hedmark og Oppland 1), i 2B leder Davidsen (Nord-Trøndelag 1) klart mens i 2C har Høyland (Hordaland 2) fått en god luke ned til andreplassen.

For alle resultater, spillanalyser og friske meldinger fra Snorre Aalberg, viser vi til vårt nye tilbud på Live Bridge http://live.bridge.no/