Søndag 30. mars kl 18: Fadderturnering på BBO

Alle nybegynnere i bridge er velkommen til å delta på BBO-turneringsleder Sidsel Elvestads (BBO-nick sissill) fadderturneringer på BBO.

Søndag 30. mars kl 18: Fadderturnering på BBO

 

Turneringene vil gå ca en gang i uken, ingen bestemt dag, ingen bestemt tid. Turneringene vil bli annonsert via e-post dagen før eller samme dag som de arrangeres. Informasjonsskriv om fadderturneringene.

Spillere (både nybegynnere og faddere) som er interessert i å delta kan sende mail til sissill for å komme på mailingliste. Vi vil være behjelpelig med å skaffe hyggelige og flinke faddere.

 

Slik finner dere turneringen i web-versjonen av BBO:

1. Se menyen øverst til venstre med rød overskrift: Spill eller se på bridge.
2. I denne menyen trykk på: list opp alle turneringer.
3. Da vil det komme opp flere turneringstyper øverst: trykk på GRATIS TURNERINGER
4. Liste over kommende turneringer vises. Helt til venstre vil man se SISSILL foran fadderturneringen, og i tittelfeltet i midten vil man se FADDERTURNERING.
5. For å registrere for turneringen, trykk på REGISTRER knappen helt til høyre på linjen for fadderturneringen.
6. I rubrikken for makker, kan man skrive inn NICKET til den makkeren man vil invitere, og trykk INVITER som er til høyre for der man skriver nicket.
7. Hvis man ikke vet hvilken makker man skal invitere, kan man trykke på VIS MAKKERTORG. Da kommer det opp en liste over makkere du kan invitere. Trykk INVITER til høyre den makkeren du ønsker å invitere.
8. Dersom du ikke finner en makker på listen du ønsker å invitere, kan du trykke på: LEGG INN NAVNET DITT som er under listen. Da kommer nicket ditt på denne listen, og du kan vente på at noen inviterer deg.