Sykkeltur til juniorleiren

Svein Ingar Sæther skal sykle 60 mil til juniorleiren 2014.

Sykkeltur til juniorleiren

Veddemålet

Under en frokost på juniorleiren 2012 i Fredrikstad var det bare 11 deltakere tilstede og man mintes leiren i 2004 i Trondheim hvor det var 28 deltakere tilstede. En liten diskusjon om hva som skulle til for å nå gamle høyder førte til at Svein Ingar sa følgende: "Får vi ny deltakerrekord i 2013 skal jeg sykle til Fredrikstad". 

Mannen

Svein Ingar er et kjent navn for mange festivaldeltakere som turneringsleder og han har vært med på juniorleiren i mange år. Han er også primus motor i Melhus Bridgeklubb og dublerer kort for mye av området rundt. Sønnen Joakim spiller på U20-landslaget vårt. Et fall på sykkel førte til at sykkelturen ikke kunne gjennomføres i 2013, men Svein Ingar stiller sporty opp igjen i 2014!

Ruten

Foreløpig er det tenkt at sykkelruten blir omtrent slik:
Dag 1 (tirdag 22. juli): Kvål - Hjerkinn - 141 km
Dag 2 (onsdag 23. juli): Hjerkinn - Folldal - Venabygd - Ringebu - Lillehammer - 171 km
Dag 3 (torsdag 24. juli): Lillehammer - Hamar - Stange - 73 km
Dag 4 (fredag 25. juli): Stange - Oslo - 128 km
Dag 5 (lørdag 26. juli): Oslo - Fredrikstad - 91 km

Bridge underveis

Svein Ingar sykler innom flere steder med gode og kjente bridgeklubber, og han er mer enn villig til å stille opp for et slag sommerbridge.Så herved går det en oppfordring til klubbene langs ruten om å invitere Svein Ingar til bridge og gjerne lage en liten bridgefest ut av det! 

Overnatting

Svein Ingar vil gjerne overnatte privat hos bridgevenner langs ruten, så om du har en seng ledig til han og en person i følgebilen er det bare å sende en epost.
Samtidig setter han veldig pris på et godt måltid, da det garantert trengs etter dagens etappe. 

Trening

Svein Ingar har tilbakelagt rundt 40 mil på sykkelsetet hittil i år, så han er god i rute. Men samtidig uttaler han: "Jeg har altfor lett for å skippe trening til fordel for andre aktiviteter så for været ikke er optimalt for sykling. Selvjustisen er omtrent som Petter Northug".