U20 til kvarttfinale i VM

Norges U20 lag har spilt meget godt så langt i VM i Istanbul og tok seg greit til kvartfinale ved å bli nr. 3 i grunnspillet som ble avsluttet mandag.

U20 til kvarttfinale i VM

I kvartfinalen som spilles onsdag, møter Norge Kina Hong Kong. Fra start av i kvartfinalen leder Hong Kong med 5,7 IMP som er "carry-over" fra lagenes kamp i grunnspillet. Resultater U20.

De første tre dagene gikk alt på ”skinner” for U20 laget. Med 15,5 VP i snitt pr kamp var laget i klar tet. Søndag ble en litt tyngre dag med tre tap, men avsluttet Round Robin fint med å vinne klart mot Canada. Alt i alt en meget sterk prestasjon med hårfint under 13 VP i snitt over de 15 kampene av det norske laget som bestod av: Christian Bakke – Espen Flått og Marcus Scheie – Joakim Sæther. Det har vært jevnt meget gode prestasjoner av begge parene. Nå blir det spennende om våre gutter kan fortsette det fine spillet i morgendagens kvartfinale mot Kina Hong Kong.

(F.v. Espen Flått, Lars Arthur Johansen (coach), Christian Bakke, Marcus Scheie, Joakim Sæther og Lars Eide (kaptein)

Jentelaget var også ferdigspilte i går og ble nr. 11. Dermed ble det ikke noe avansement denne gang, men flere gode kamper som mot Frankrike, viser at det bor noe i laget. Det skal bli spennende å følge laget i EM i Tromsø neste år. Resultater Jenter.

(F.v. Sven-Olai Høyland (kaptein), Rosalind Barendregt (coach), Stine Frøyse, Charlotte Mikkelsen, Thea Hove Hauge, Sofie Sjødal, Marte H. Klingen og Thea Indrebø)

Mens både U20 - og jentelaget har fridag tirsdag, gjenstår det en spilledag for U25 klassen. Norge er allerede klar for kvartfinale før de to siste kampene. Resultater U25.

(F.v. Kristian B. Ellingsen, Tor E. Grude, Lars Arthur Johansen (coach), Harald Eide, Kristoffer Hegge, Mats Eide og Lars Eide (kaptein)