Ungdoms-VM i Polen

Direkte etter ungdoms-EM starta åpent ungdoms-VM i Wroclaw, Polen.

Ungdoms-VM i Polen

VM starta med lagturneringer i fem klasser (U31, U26, U26W, U21 og U16), med norske deltakere i alle.

Christian Bakke spilte på "Washed up" - et blanda lag fra hele verden i U31. De leda etter første dag (fem runder), men etter en svak andre dag, ble det 6. plass. Og ingen plass i sluttspillet.

Nicolai Heiberg-Evenstad spiller på "Team Funbridge Blue" i U26, og er klar for sluttspill etter 4. plass i kvalifiseringa. Sofie Græsholt Sjødal spilte på "Team Funbridge Pink - et rent jentelag, og endte på  åttendeplass.

I U26W deltok Kaja Brekke og Mia Statle på et lag sammen med to dansker. De endte på 5. plass i kvalifiseringa; bare 0,54 VP bak sluttspillsplass.

I U21 spilte Kristian Dalemark Austad og Einar Osen på lag med to nederlendere. De endre på 13. plass, og er dermed ute av turneringa.

I U16 spiller Sebastian Lillejord og Markus Hansen Moe på laget "The Vikings" sammen med to svensker (den ene er halvt norsk). Og etter 3. plass i kvalifiseringa er de klare for sluttspill.

Sluttspill i alle klasser går over tre sesjoner i dag (mandag). Utslåtte lag spiller i to BAM-turneringer (U16 og åpen).

Alle resultater oppdateres live her: http://db.worldbridge.org/Repository/tourn/wroclaw.24/microSite/Results.htm

Fra i morgen (tirsdag) er det parturneringer i alle klasser; kvalifisering tirsdag-onsdag og finaler torsdag.