Harstad S&B

NM for klubblag 2010 - BK Grand - 13-16 mai 2010
Harstad Sjakk & Bridgeklubb

 


  Anders Kristensen

39 år, gift, 3 barn, student.

Meritter:
Har 8 parfinaler, med en 7 plass som beste resultat (med Helge Hantveit) 3 plass NM Monrad par(Med Helge Hantveit) 2 ganger 4 plass i NM Monrad lag (Med bl.a. BK Grands Terje Lie) 1 finale for junior. Vant også prisen for beste spill under Bridgefestivalen i 2006. Har representert Norge i Tallin Internasjonale Bridgefestival, sammen med Peter Marstrander, Ole Berset og GeO Tislevoll.

Jan Tybring Aralt

55 år, gift, 3 barn, Telegraf.

Meritter:
Jan har spilt 6 parfinaler. Med en 20 plass som beste resultat. Jan er kretsmester for par(med Tore Cato Bremseth) Jan har en rekke med seire i Par og lagturneringer rundt om i landet.

Tore Cato Bremseth

63 år, gift, 3 barn, tingrettsdommer.

Meritter:
Har spilt 10 parfinaler (7 plass med Steinar Vorren) Kretsmester for par og lag flere ganger. Er klubbens eneste Stormester og jakter nå SuperStormestertittelen! Spilte parfinale i EM i 1985 (den gang var det kvalifisering, med Steinar Vorren)

Torbjørn Harr

61 år, samboer, 2 barn, lege Er kanskje mest kjent for Bridgespillere som pappa’n til Gunnar Harr.

Meritter:
Har spilt 1 parfinale med Gunnar. Torbjørn er kretsmester for par. Han har en rekke parturneringsseire. Flere sesonger i 2. divisjon.

Dagfinn Kristiansen

44 år, samboer, 2 barn, Adm. Dir.

Meritter:

Har spilt 6 parfinaler, med en 17 plass som beste resultat. Er flere ganger kretsmester for par, har spilt flere sesonger i 2. div. En rekke parturneringsseire.