Beklagelse

 Som tidligere orientert om ble terminliste for 1. og 2. divisjon kommende sesong endret. Den ene helgen på grunn av feilkommunikasjon mellom Norsk Bridgeforbund og hotellet vi har en avtale med, og den andre på grunn av kollisjon med en turnering på Island, som mange nordmenn har brukt å reise til.

Beklagelse

Litt om bakgrunnen:

Avtalen NBF har med Scandic Hotel Lillehammer er av en slik karakter at vi er forpliktet til å holde våre arrangement der. Avtalen er svært gunstig for NBF, og inkluderer blant annet gratis spillelokaler, rom til stab og svært gunstige overnattingspriser for deltakerne. Bare lokalleie koster normalt andre steder minimum 40 000 kr pr døgn. Indirekte har gratis lokaler og stabsrom gjort at vi har kunne beholde startkontingenter på et lavt nivå i mange år, og overnattingsprisene er på et nivå som vi ikke har funnet mulige på lignende lokaler i Norge. 

Det er mange land vi ikke kan konkurrere kostnadsmessig med, basert på prisnivået vi har i Norge, og NBF har derfor jobbet mye med at våre turneringer skal være så kostnadseffektive som mulig, samtidig som vi ønsker at de gjennomføres i nærheten av en flyplass som er enkelt tilgjengelig for flest mulig av våre spillere.

Beslutningen om å flytte første helg handlet således om kostnader med flytting, og den andre om kollisjon med en av turneringene vi ikke ønsker å kollidere med.

Det å ikke få noen kollisjoner i løpet av en fastsatt terminliste har vist seg vanskelig. Vi har likevel prøvd å ta så mange hensyn som vi kan.

Vi prøver og å ta hensyn til familiefolk, konfirmasjonsmåneden, høst- og vinterferie for folk fra nord, sør, øst og vest. Det er dessverre ikke alltid det går opp.

Beklagelse:

Beslutningen om å endre terminlisten ble veldig feil. Vi legger oss flate for feil som er begått og jeg som president særlig, da det øverste ansvar er mitt. 

Vi hadde rett og slett ikke tatt ordentlig inn over oss alle konsekvenser dette kunne få for hele bridgefamilien og er ganske flaue for det. Iver for å spare penger og å prøve å ikke konkurrere med våre nordiske naboer, ble så stor at vi ble blinde for alle konsekvenser.

Det kom masse tilbakemeldinger både skriftlig og verbalt fra beslutningen ble tatt. Dette medførte at styret besluttet å ta en ny runde for å se hva som kunne gjøres. Møtet fant sted første mulige dag etter festivalen og styret fattet enstemmig følgende beslutning:
"Basert på tilbakemeldinger fra medlemmer har NBFs styre besluttet å forholde seg til opprinnelig terminliste og gjennomføre SM 1. og 2. divisjon:
1. helg: 15. - 17. november (i området rundt Gardermoen)
2. helg: 31. januar - 2. februar (på Scandic Lillehammer Hotel)"
Det betyr at allerede bestilte billetter til opprinnelige datoer kan opprettholdes. Vi kommer tilbake med mer info og beklagelse i nær fremtid.»


Som President beklager jeg på det sterkeste det inntrufne og jeg skal sammen med styret i NBF gjøre mitt ytterste for at noe slikt ikke hender igjen.

Vi har som dere vet flyttet tilbake til opprinnelige helger og første helga har vi lykkes å få til en avtale med Scandic Oslo Airport. Andre helga avholdes som planlagt på Scandic Lillehammer Hotel.

Med vennlig hilsen
Åse Langeland
President Norsk Bridgeforbund


Detaljer om hvordan man booker rom på Scandic Oslo Airport (og etter hvert Scandic Lillehammer Hotel) oppdateres så fort vi får infoen fra Scandic.

Rompriser Scandic Oslo Airport (15. - 17. nov 2024):

  • Enkeltrom: 1.390,- per natt inkl frokost
  • Dobbeltrom: 1.590,- per natt inkl frokost
  • Trippelrom: 1.790,- per natt inkl frokost

Det vil også komme tilbud om middag lørdag kveld, da hotellet har begrenset mulighet for drop-in måltider.

Rompriser Scandic Lillehammer Hotel (31. jan - 2. feb 2025):

  • Enkeltrom: 1.390,- per natt inkl frokost
  • Dobbeltrom: 1.590,- per natt inkl frokost
  • Trippelrom: 1.780,- per natt inkl frokost
  • Firemannsrom: 1.980,- per natt inkl frokost