Resultat NM for klubblag 2024

Årets lagfinale er historie; Bergen Akademiske BK 1 overlegen vinner!

Resultat NM for klubblag 2024

Bergen Akademiske BK 1 forsvarte favorittstempelet og tok en klar seier i finalen i årets NM for klubblag. Etter tre store en og litt knepen seier i de fire første rundene, hadde de en klar ledelse. Et knepent tap mot klubbkameratene i femte runde skapte spenning, først og fremst om de øvrige pallplassene, men også litt spenning om seieren. Men den spenninga ble raskt borte etter at laget tok en ny storseier i nest siste runde. Dermed ble det en parademarsj i siste runde. Årets norgesmestere er Martin Andresen, Christian Bakke, Thomas Charlsen, Tor Eivind Grude, Geir Helgemo og Thor-Erik Hoftaniska. Vi gratulerer!

Forbundspoengene for seieren var for øvrig det som skulle til for at Geir Helgemo skulle gå til topps på MP-oversikten; han passerte dermed Tor Helness!

Den andre forhåndsfavoritten; Heimdal BK 1 fikk bank av vinnerne i første runde, og ble deretter jagende et stykke bak dem. Stortap mot Høylandslaget i nest siste runde skapte spenning om sølv og bronse, men etter en klar seier i siste runde var sølvet sikra. Vi gratulerer Per Erik Austberg, Allan Livgård, Arild Rasmussen og Terje Aa!

Bergen Akademiske BK 2 så ut til å gå mot en plass på pallen etter et par uavgjorte kamper og småseire, før de slo til med storseier mot Heimdal BK 1 i nest siste runde. Men et godt spurtende Kristiansandslag tok full pott i nest siste runde og en ny storseier i siste kamp. Og i siste runde fikk de hjelp av BK Missklikk som tok en storseier mot BAK2, og dermed var plutselig Kristiansands BK inne på pallen! Vi gratulerer Karll Christian Baumann, Geir Brekka, Nils Kvangraven, Jan Arild Olsen og Helge Stornes!

Øvrige finalister gratuleres også med god innsats!


Gull: Thor-Erik Hoftaniska, Thomas Charlsen, Geir Helgemo, Tor Eivind Grude og
Christian Bakke. Martin Andresen var ikke til stede under premieutdelinga.


Sølv: Terje Aa, Allan Livgård, Arild Rasmussen og Per Erik Austberg


Bronse: Geir Brekka, Helge Stornes, Karl Christian Baumann, Jan Arild Olsen og
Nils Kvangraven

Bilder: Iwona Larssen/BM Missklikk