Ikke NRK-Nyheter eller..

Antall kommentarer: 9, Sider: 1

Etter dette vil jeg nok kvie meg veldig for å skrive om spill der jeg synes noen er mer heldige enn flinke.

Selvsagt, Tore - det er jo hele mitt poeng. At hver enkelt må få mene det man selv vil. :-)

Thor, i denne saken er jeg interessert i hva Snorre mener. I andre saker er jeg ikke så interessert. Bloggeren må jo få lov til å være med i diskusjonen. Vi kunne sikkert diskutert om innholdet til en blogger er viktig, men det er vel opp til den enkelte å avgjøre.

Tore, er det så farlig hva Snorre mener? Om han skriver at det er flaks eller ikke, eller om hva han velger å skrive om? Jeg synes meningen med blogger og diskusjonsfora er at en mening fremsettes slik at andre kan få brynt seg ved å reflektere over temaet og deretter lande på sin egne (etter refleksjonen bedre) begrunnede mening. Og ved å lese andres meninger og argumentasjoner så får man enda bedre grunnlag for å mene noe (forhåpentligvis) fornuftig selv.
Det er ingen her inne som rekker Geir så høyt som til anklene når det gjelder forståelse for spillets mange finesser, men det er da likefullt interessant å snakke om ulike synspunkter på Geirs spill.
La oss ellers ta BL-saken som ble skrevet om i BIN, og som ble et tema her inne også. Jeg var ikke enig i en del av Snorres standpunkter (da jeg støtter Boye 100% i hans vurderinger). Men uten Snorres bidrag til "diskusjonen" så ville mitt syn i saken vært mye dårligere fundert enn det nå er.
Så la oss være glade for alle steder der meninger kan ytres fritt og ikke skal underlegges kontrollen/godkjennelsen fra ulike autoriteter og eksperter.

Trodde du var en saklig sportsgut, men nå virker det som du har brennevin i heimen

Nå som du har kommet til denne erkjennelsen, hvordan vil du forholde deg til spill hvor du mener det er snakk om flaks? Skal du skrive om dem? Kommer du til å kommentere at det er flaks?

Ta f.eks en person som Zia. Det står om utall spill der han har lykkes med en eller annen sinnsyk aksjon. Poenget mitt er at det står ikke noe om de gangen han ikke lykkes. Jeg tror det minst like mange av dem, men da er vi journalister ikke til stede.

Alt dette er selvsagt ikke noe kritikk til de som tør spille på magefølelsen. Det er mer et spark til oss skribenter som lar oss blende.

Mener du glemmer en viktig faktor i din analyse. Du sier at du ikke tror at Geir Helgemo klarer å plukke ut den tiende gangen det sitter mot oddsen, derfor er det flaks. Du kan vel ikke se på spillene isolert. Hva om en spiller gjør riktig i de possene oftere enn andre, er det fortsatt flaks? Altså en som har mer flaks enn andre. Det tror ikke jeg noe på.

Stå på, Snorre. Du har en utmerket blogg. Bare det at du "tør" å si noe om et spill til Geir Helgemo viser at du er egnet som blogger her. Jeg ville av frykt for å "drite meg ut" ikke vært i nærheten av å gjøre annet enn å rose Geir for alt det fantastiske han har gjort ved et bridgebord. Vi trenger noen som tør å "tale Roma midt i mot" og som skaper engasjement ved å stikke hodet frem i ulike saker. Jeg synes at du som blogger/person får for mye pepper her inne, er man uenige så diskutér sak og ikke bloggeren. Om du har rett eller feil i alle dine analyser eller om du vinkler alt stoff på en måte som behager flertallet eller mindretallet er av mindre betydning. Jeg sjekker bloggen din hver dag, og er litt skuffet de dagene du ikke har skrevet noe for da savner jeg den bridgeimpulsen jeg får når jeg leser her inne.

Logg inn for å skrive kommentarer.