Hva melder du?

Antall kommentarer: 13, Sider: 1

Ikke alle dialekter/muntlig språk tar seg like godt ut på trykk, men det er bare min mening.

Ja, Larsen. Engelsken min er fort bædre enn norsken din ;)

Det er lettere å forstå når du skriver på engelsk :), Forberg

Iom at je hosta når je meldte 3sp, så må je vel ta med meg 4hj og.

Slik som de fleste spiller(?) er 2ru ubegrenset med balanserte hender. Da er det fryktelig mange hender det skal meldes 3S på om det skal det også på denne hånda. Det er tross alt 11 tapere her. Så med mindre en har noen lure konvensjoner, som jeg ser enkelte har, må det være bedre å hoppe til 4S på denne. Er du enda svakere, men ikke helt blank, kan du melde 3kl først og så 4S.

Er enig i budgivning så langt, altså å melde 3 spar over makkers 2 spar. Det viser normalt 4-7 hp og minst en konge. (Med mindre man bruker 2 ruter som ubegrenset med jevn fordeling). Med en helt minimum hånd foretrekker jeg å advare makker mot videre meldinger ved å melde 4 spar og altså unnlate å melde cuebid 4 hjerter. Har kun 1 stikk til makker, og har makker mer enn 10 stikk på egen hånd, melder han videre. Om man er enig om at cue under utgang uansett skal vises, bør makker ta med 5 kløver for å høre om man har noe mer enn hjerterkontrollen (f.eks. damen i ruter).

Synes hånda kanskje er for svak til 3sp. Jeg og LArsen melder 3nt som betyr et toppkort og ingenting mer, men skulle gjerne hatt den fjerde sparen.

Det kan være splinter , men da er det det eneste gode man har, alternativt hvis man går videre etterpå var det renons med bra kort. Men utgangspunktet er at det er det eneste man har å hjelpe makker med.

4hj er ikke splinter altså, Jo-Arne?

Jeg ville aldri meldt 3s på den handa, mener 3s lover noe mer. Jeg bruker hopp til 4 trinnet til å vise en hånd med tilpass og cue, men det cubidet er det eneste jeg har å hjelpe til med, alle hender som inneholder noe mer melder jeg 3s på. I dette tilfellet ville jeg derfor meldt 4h på 2s.
Bruker for øvrig tvangscue på 4kl etter 3s først.

.

4sp. kun 1 stikk

Logg inn for å skrive kommentarer.