Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Det nærmer seg EM!

EM for nasjonslag nærmer seg med stormskritt, og allerede onsdag neste uke starter mesterskapet for landslaget vårt i åpen klasse, mens veteranene og damene starter påfølgende søndag. Her på mesterskapsbloggen vil jeg (Christian Bakke) og Kristian Ellingsen oppdatere med spill, historier, resultater, statistikk, bilder og annen info fra mesterskapet i Oostende. Det er ikke lett å få med seg alt som skjer, så hvis noen kommer over noen gode eller morsomme spill vi ikke har skrevet om, setter vi stor pris på å få inn bidrag eller tips om det!


Jeg har i en alder av 22 år spilt aktiv bridge halve livet, og har siden 2011 vært en del av Norges skolelandslag og senere juniorlandslag, og i 2017 ble jeg også en del av den åpne landslagstroppen. Da Allan Livgård driftet mesterskapsbloggen i 2014, skrev han at noen kanskje vil synes at det er rart at en annen i landslagstroppen skriver på mesterskapsbloggen, men jeg får si, som han lovet i 2014, at jeg selvsagt kommer til å være positiv og støttende til det norske landslaget. Det betyr ikke at man utelukkende vil rapportere om norske gladspill, men det er viktig at det norske folk støtter laget sitt både i medvind og motvind.

Allan er forøvrig en av spillerne som skal kjempe for norsk suksess i Oostende, så kanskje det er et godt tegn at tidligere mesterskapsbloggere i landslagstroppen senere blir tatt ut til mesterskap? :)


Fra Junior VM i Lyon 2017


I tillegg til å oppdatere mesterskapsbloggen, vil jeg også være NPC for veteranlaget. Derfor er jeg heldig å ha med meg Kristian Ellingsen til å drifte på mesterskapsbloggen, som har god erfaring fra blogging fra tidligere mesterskap. I tillegg til å være en ung, men erfaren bridgejournalist, er han også en dyktig bridgespiller med bl.a. to VM-gull på merittlisten!


Kristian Ellingsen var fast inventar på det norske juniorlaget frem til han ble for gammel i 2015, men kunne vel neppe fått en bedre avslutning på juniorkarrieren enn et VM-gull i Istanbul 2014!


I løpet av de neste dagene vil jeg komme tilbake med en fyldigere presentasjon av de tre norske lagene, der du også får høre om kapteinene sine tanker. I tillegg ryktes det at forhåndstips er populært, så det vil også komme. På onsdag braker det løs, så følg med!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.