Et innlegg fra bloggen Snorre Aalberg Snorre Aalberg

NM par 2016 til Kristiansand

Hei Nils

Gratulerer med tildelt NM par. Det er ikke rent lite arbeid med et sånt arrangement, så da spør jeg deg, "Hvorfor valgte Kristiansand BK i søke om årets finale. Er det ikke lettere å komme til ferdig dekket bord et annet sted?"

Klubben fylte 80 år i 2015, det samme gjorde kretsen. Da jeg så NBF annonserte at de manglet arrangør av NM par tenkte jeg det var en glimrende anledning til å kombinere begivenhetene og få til noe ekstra rundt NM par. Det er 10 år siden sist Kristiansand arrangerte et NM (NM lag) så da var det "vår" tur igjen å bidra. Så jeg må vel ta ansvaret for at vi nå har ansvaret for NM par. Jeg opplever det ikke som et ork, men heller som en inspirasjon å få være så heldig å kunne bidra til en finale for våre bridgevenner. Vi har de dyktigste arrangørene og den flinkeste TD i Markus Bruno. Fortell litt om hvem som vil være sentrale personer i arrangementet

Min opplevelse er at alle i klubben syntes dette er gøy og ønsker å bidra. Jeg har fått hovedansvar med organiseringen, men her er alle like viktige. Selv om Markus er et unikum for oss er det laget som sammen sikrer et flott NM med kvalitet i alle ledd, det er jeg trygg på at vi klarer å få til.
Det betyr ikke at vi er noe bedre enn andre arrangører. Jeg har bare gode minner fra mine NM deltagelser rundt omkring i landet, jeg synes folk er flinke til å legge til rette for finalistene og mange arrangører klarer å sette sitt lokale preg. Det er noe jeg setter høyt.

Når det gjelder lokaler var vi  lojale med NBF og valgte deres samarbeidspartner Nordic Choice. Spillestedet blir derfor på nyoppussete Clarion Ernst Hotell midt i Kristiansand sentrum. Her har vi fått en god avtale med gunstig overnatting og servering. Det blir gratis kaffe/drikke under spillingen og frukt. Videre planlegger vi bridgepub med meldeduell, quiz og god stemning på kvelden. Alt skjer på hotellet.