Gullaget tilbake på norsk jord!

Søndag klokken 13:30 landet de fleste av gullmedaljørene på Gardermoen. På flyplassen hadde noen ivrige norske supportere samt generalsekretæren, Rune handal, og visepresident Per Watz møtt opp. Laget ble tatt i mot med jubel, blomster, tale og gratulasjonsbrev fra styret i Norsk Bridgeforbund da de kom ut fra tollen.

Den eneste fra gullaget som ikke fikk muligheten til å ta i mot hyllesten var Boye Brogeland, som allerede er i gang med nye bridgeoppdrag i Frankrike. Lykke til!

Gullaget tilbake på norsk jord!

 

Endelig var nesten hele det norske gullaget tilbake på norsk jord! Fra venstre ser vi Rune Handal (generalsekretær), Jørgen Molberg, Geir Helgemo, Harald Skjæran (Coach), Espen Lindqvist, Terje Aa, Sten Bjertnes (NPC) og Børre Lund. Boye Brogeland var allerede i gang med nye bridgeoppgaver i Frankrike.


De norske spillerne satte nok stor pris på at både unge og gamle norske supportere hadde tatt veien til Gardermoen i sommervarmen for å hylle dem. Det vanket som sagt både gratulasjonsbrev, blomster, jubel, flagg og gullbanner da de ankom Oslo.

"For meg er EM-gullet vi tok i dag større enn VM-gullet fra i fjor" 
uttalte Boye til avisen Agder. 
(Foto: Christian Venerød)

Boye fikk dessverre ikke muligheten til å ta i mot hyllesten, da han allerede var i gang med nye bridgeoppgaver i Frankrike. Denne gangen går turen til Biarritz, og vi får håpe han tar med seg den gode følelsen over på atlanterhavskysten!

 

Både unge og gamle var møtt opp for å hylle de nybakte europamesterne.
Generalsekretæren og visepresidenten forventer mer edelt metall til Norge i løpet av høsten!


Nok en gang stod altså Norge igjen som vinnere av et internasjonalt mesterskap. Vi er med andre ord inne i tidenes gullalder i norsk bridge. Neste store oppgave for det norske laget er høstens bridge-OL i Beijing. Vi vil nok nå automatisk være en av de aller største favorittene til også å dra hjem denne titlen, og dermed en historisk trippel!

Det norske bridgepublikumet vil nok en gang kunne følge laget tett på vår blogg fra Beijing og på BBOs og Swans live-overføringer fra mesterskapet. Vi gleder oss allerede til å stå opp tidlig på morgenen i oktober!