Hyllest til Kees Tammens

Norge har vært i Amsterdam og deltatt i White House Junior International sammen med 23 andre deltakende lag fra omtrent like mange nasjoner. I en liten rapport fra lagleder Lars Eide kommer han med en uforbeholden hyllest av det nederlandske forbundet og primus motor Kees Tammens spesielt. Her kan dere selv lese Lars rapport om turneringen i Amsterdam.

Hyllest til Kees Tammens

Mandag starter den årlige turneringen for ungdomslandslag i Amsterdam. Norge er som vanlig, representert og stiller med følgende lag:
Håkon Bogen - Lars Arthur Johansen, Harald Eide - Kristian Ellingsen og med Lars Eide som lagleder.

Hvordan det går med det norske laget kan du følge med på hjemmesiden som du finner her: 
www.jeugdbridge.nl/index.php
Det blir direktesendte kamper på BBO.

De norske juniorene har kommet bra i gang i den internasjonale juniorlandslagsturneringen i Amsterdam - White House Junior Internationals. Etter første dag ligger det norske laget på femte plass. De fire beste fra det 24 lag store feltet går til semifinaler og finaler fredag. Etter første kamp i dag har det norske laget rykket opp til tredje plass etter 20-10 seier over Italia.

De norske juniorene avsluttet meget bra i Amsterdam. Til slutt endte laget på en sjuende plass - bare 9 poeng opp til en semifinaleplass.

Her er en direkte lenke til resultatene: nbbuitslagen.transfer-solutions.com/uss/goPage30.do