Mesterpoeng i MP-treffet

Det hersker noe forvirring runde tildeling av kretspoeng i MP-treffet, så her følger en avklaring:

Kretspoengen deles ut etter resultatene i den lokale pulja. Det er bare de lokale resultatene som påvirker fordelingen av kretspoeng.

Når turneringen skåres ut på landsbasis, vil man se at rekkefølgen for parene i ei lokal pulje kan endres kraftig - vi kjenner til at et par fikk mer enn 10% mindre på landsbasis enn lokalt, og fikk flere lokale par foran seg på resultatlista, selv om de vant klart i sin pulje.

Mesterpoeng i MP-treffet

På landsbasis deles det ut forbundspoeng - disse er nå registrert.

Kretspoengene i hver enkelt pulje er registrert for alle de som ikke brukte Ruter. Der har vi på forbundskontoret registrert resultatene i Ruter og rapportert turneringen (det er mulig at dette ikke er tilfellet for mandagspuljene). For alle arrangører som selv har brukt Ruter, er det registrert kretspoeng, forutsatt at arrangøren har rapportert turneringen og valgt Ruterrapporten "MP-treffet".

Vi er oppmerksomme på at en (hel) del arrangører ikke har valgt rapport, og derfor har rapportert som "Klubbpoeng" (som er grunninnstillingen). For at disse puljene skal få registrert kretspoeng må arrangøren åpne turneringa på nytt i Ruter, gå til "Rapporter turnering", velge "MP-treffet" i stedet for "Klubbpoeng" i nedtrekksmenyen i rapporteringsvinduet, og rapportere på nytt.

Vi vet at dette gjelder Tvedestrand BK, Gardvik BK, Ulstein BK, Vartdal BK, Båsmo BK, Mo BK, Trondhjems Arbeiderforeing BK, Dombås BK, Svolvær BK og Spar-Ess. Det gjelder helt sikkert også flere arrangører, uten at vi har sjekket dette. Noen har trolig bare sendt inn turneringfil til oss, uten å rapportere turneringa på vanlig måte fra Ruter -  da blir heller ingen kretspoeng registrert.