Norge invitert til Beijing i desember!

NBF har nettopp takket ja til en av årets mest prestisjetunge turneringer – 1st SportAccord Mind Games som finner sted i Beijing fra 9. – 16. desember.

SportAccord, sammenslutningen av internasjonale idrettsforbund i samarbeid med IMSA (International Mind Sport Federation) har som målsetning å samle det beste innen tankesport til arrangementet i Beijing med bridge, sjakk, draft, Go og kinesisk sjakk.

Norge invitert til Beijing i desember!

I bridge er det kun nasjoner som har vunnet verdensmesterskap (Bermuda Bowl) som får delta og i Åpen klasse er Norge invitert som en av tre deltakernasjoner sammen med vertslandet Kina.
Dette blir en prestisjeturnering med mye TV og medieoppmerksomhet og landslagskaptein Christian Vennerød har tatt ut følgende lag som skal representere Norge:

  • Glenn Grøtheim - Ulf Tundal
  • Artur Malinowski - Arild Rasmussen
  • Thomas Charlsen - Thor-Erik Hoftaniska
  • Christian Vennerød - NPC

Arrangørene dekker alle utgifter til reise og opphold for deltakerne, det blir betydelige premier og NBF vil sørge for full dekning av begivenhetene i Kina i desember. Vi har jo usedvanlig gode minner fra store begivenheter i Kina de senere år.. så følg med!