Norge tapte mot Russland i Bridge-OL

I det fjerde settet reduserte Norge nesten hele ledelsen som Russland hadde etter første dag - bare 2 IMP skilte, men dessverre i det femte settet slo Russland sterkt tilbake. Norge hadde mange sjanser og gode sjanser til å "score", men "det ville seg ikke". Etter en klar seier også i det siste settet vant Russland klart og er klare for kvartfinale mot Irland.

Alle kampene i åttendelsfinalen. Resultatsiden.

Norge tapte mot Russland i Bridge-OL

Norge tapte de to første settene mot Russland klart 33 IMP i første og 16 i andre, men heldigvis i det tredje settet på 16 spill onsdag slo Norge tilbake og vant med 20 IMP. Vårt lag ligger nå 29 IMP bak, og det gjenstår 48 spill torsdag så det er mer enn nok tid til å ta igjen russerne. Med seier over Russland møter Norge vinneren av Tyskland-Irland i kvartfinalen.

Vi kan gratulere det åpne norske laget med avansement til åttendels finale i World Bridge Games i Lille i Frankrike. Etter mye godt spill ble Norge # 3 i sin pulje. En meget hard pulje der bare Europamesterne Monaco og Israel var bedre.
Nå møter Norge Russland i åttendelsfinalen som består av 6 16 spills sett dvs. i alt 96 spill. Lagene spiller på BBO i første sett kl. 10.00 onsdag.