Sommerskole i Trondheim

Trondheim Ungdomsbridgeklubb har arrangert gratis sommerskole for barn og ungdom denne uka. 

Selv pausene ble benyttet til bridge <3

Hele 31 barn mellom 9 og 20 år har vært samlet i Trondheim for fire dager med bridge og moro. Alt fra helt ferske spillere til landslagsspillere har lært og spilt bridge i skjønn forening. Tre av dagene ble det spilt bridge i ulike former på Bridgehuset, men det ble også tid til å nyte sola i pausene med piknik, kortspilling og ballspill i parken. Den fjerde dagen ble tilbragt ved Sponhuset i Ringvebukta på Ladestien. Her var planen å kombinere bridge og bading, men alle var så opptatt av bridgespillingen at badingen ble avglemt. Denne kvelden ble det arrangert sommerbridge i samarbeid med Trondhjems Bridgeklubb på Sponhuset. 

Tusen takk til Trondheim Ungdomsbridgeklubb og de frivillige som har stilt opp for å få til dette fantastiske arrangementet. 

Er det flere bridgespillere der ute som kunne tenkt seg å starte en ungdomsbridgeklubb eller har lyst til å bidra på andre måter inn mot opplæring og rekruttering? Ta i såfall kontakt med Gunn Tove (gunn.tove.vist@bridge.no, Tlf: 976 56  658).