Takk for fine NBF organisasjonsdager

Innholdsrike og nyttige dager er kommet til en ende. Lørdags morgen startet med at Jeanine Brenna inspirerte oss til å rekruttere frivillige på en god måte og huske å avklare forventninger fra begge sider. Så ble alle med på å forme utkastet til rekrutteringskampanjen 2013-2015 via fornuftige, kreative og spenstige innspill. 

 

Takk for fine NBF organisasjonsdager

På Ruterkurset fikk de fleste vridd hjernen, og Harald Skjæran loset  oss trygt gjennom klubbadministrasjonssiden klubb.bridge.no. Etter en  intens dag var det godt å avrunde med middag og lynbridge.

Søndags morgen ble innledet av en engasjert Boye Brogeland  som snakket om hvordan man blir en bedre bridgespiller ved å følge de fem f'ene: Fun, fokus, forget, forberedelse og f...

Jan Aasen tok over stafettpinnen og introduserte oss for Frivillighetsprogrammet i forbindelse med EM2015. Kristian Ellingsen demonstrerte konseptet lynbridge - lær bridge på 1-2-3, og hadde samtidig en fantastisk demonstrasjon av lynpedagogikk: 66 slides på 30 minutter! Bridgeturneringer er det vi i bunn og grunn driver med, så da er det godt å vite at grasrota i organisasjonen har fått jobbet med videreutviklingen av NBFs turneringstilbud - spesiell fokus på tilbud på klubb og kretsnivå. Resultatene bæres inn i arbeidsgruppa for turneringstilbud via leder Allan Livgård som lyttet nøye.

Vi takker for engasjement og nyttige innspill. Vi håper alle har hatt ei lærerik og trivelig helg. 

 

         
     
         
     
         

Dokumenter

 Resultat lynbridge