NBF søker festivalansvarlig for Bridge for Alle på Storefjell

NBF økte i fjor Bridge for Alle - porteføljen med en festival på Storefjell 1001 Resort Hotel. Nå søker vi etter en person som kan være festivalansvarlig for dette arrangementet. Oppgaven vil ligne på det Per Bryde Sundseth gjør for Bridge for Alle på Tenerife. 

Vi håper det finnes personer der ute som kan tenke seg å bidra til bridgen, og samtidig få flotte opplevelser tilbake som betaling. Storefjell er et flott hotell som ligger på Golsfjellet, med mange ulike aktiviteter og et norgeskjent mattilbud. 

Interessenter kan sende en epost til bridge@bridge.no innen 5. november.
Hele utlysingsteksten står under her og i denne PDF

NBF søker festivalansvarlig for Bridge for Alle på Storefjell
Norsk Bridgeforbund søker festivalansvarlig for Bridge for Alle på Storefjell
Norsk Bridgeforbund (NBF) utvidet i fjor turneringsporteføljen sin innen segmentet Bridge for Alle med en festival på Storefjell. For å sikre deltakelse gjennom at vi når ut til rett målgruppe og sørge for en godt gjennomført Storefjellfestival, søker vi en person ansvarlig for Bridge for Alle på Storefjell. 
 
Bridge for Alle er et konsept i NBF hvor det ved siden av hyggelig og sosial bridge skal fokuseres på opplevelser, gode rammer, god mat og drikke samt mulighet for andre aktiviteter. VI har siden 2010 hatt Bridge for Alle – arrangement på Tenerife i januar og november (fra 2012), men ser også at det er etterspørsel etter lignende arrangement i Norge. Derfor ønsker vi å bygge ut Bridge for Alle på Storefjell. 
 
Som ansvarlig har du ansvaret for å holde tak i hele arrangementet. Arbeidsoppgaver er:
å planlegge neste års utgave sammen med NBFs administrasjon
holde kontakten med hotellet
reklamere for arrangementet
i samarbeid med NBFs administrasjon engasjere stab  
i samarbeid med hotellet koordinere hotellbestillinger
være ansvarlig underveis i arrangementet 
gjennom vennlighet, smil og glede sikre at deltakerne får en god opplevelse

Norsk Bridgeforbund er en organisasjon tuftet på frivillighet, og slik er det også med denne oppgaven. Vi gir ingen lønn, men kan love den rette kandidaten mange artige opplevelser sammen med felles bridgevenner. Oppgaven innebærer at man må være tilstede på Storefjell underveis og vi dekker selvfølgelig alle kostnader til reise, overnatting, mat etc underveis i arrangementet. I tillegg gis det generell kostnadsdekning til andre kostnader i forbindelse med oppgaven. 
 
Vi søker en person som har tid og lyst til å jobbe for å bringe bridgeglede til andre mennesker. Du har et kontaktnett i bridgen, eller vil jobbe hardt for å skaffe deg dette. Du er strukturert og systematisk, og liker å ha kontakt med andre mennesker. Om du kan holde enkle kurs i bridge eller lignende er det bare en fordel. 
 
Opplæring vil bli gitt, mest sannsynlig i forbindelse med Bridge for Alle på Tenerife i januar.
 
Neste års festival på Storefjell arrangeres 18. – 23. mai 2018. Samtidig med Bridge for Alle vil det være landslagssamling og Storefjellturnering, og det kan også tenkes vi vil arrangere andre typer arrangement. 
 
Ved interesse – send NBF en epost på bridge@bridge.no hvor du forteller litt om deg selv, din bridgebakgrunn og hvorfor du ønsker å jobbe med Bridge for Alle.
 
Frist: Søndag 5. november
 
Ved spørsmål kan kontaktes:
Allan Livgård
Generalsekretær i NBF
Mobil: 99 04 02 05
 
Per Bryde Sundseth
Arrangementsansvarlig Bridge for Alle på Tenerife
Mobil: 91 14 73 78